Skip to main content

Menneskene bak Humano

Vivian Camilie Saghbini

Nærmere tjue års erfaring innen salg, blant annet fra forsikring. Vivian er en motivator som tør å utfordre, liker å coache personer og linke gode arbeidsgivere sammen med motiverte kandidater.

– I en verden hvor teknologi tar mer og mer over skal vi sørge for at det menneskelige tas vare på – på en rettferdig måte, uten noen form for diskriminering.

Linda Lillebø

30 års erfaring med salg, tolv av disse som leder innen bank og finans, varehandel og mediebransjen. Vet hva du må se etter i gode folk, og er opptatt av strategi, prosesser, struktur, virkemidler og verktøy.

– Jeg forsøker å leve hver dag etter verdiene mine: Nysgjerrig, modig, helhjerta og åpen.

Fredrik Fornes

Fredrik er utdannet journalist, spesialist på kommunikasjon og markedsføring og en kjent stemme rundt mange temaer rundt rekruttering.

Gjennom innlegg på LinkedIn deler han ofte sine tanker og meninger rundt aldersdiskriminering, stillingsannonser og annet med sine over 30.000 følgere.

– Å få muligheten til å være med å starte et selskap som kan endre rekrutteringsbransjen innenfra er en stor tillitserklæring. Rekruttering burde alltid handlet om hva man kan, og ikke hvem man er. Det skal Humano vise.

Fredrik bidrar i Humano som aksjonær og styremedlem.