Skip to main content

Menneskene bak Humano

Vivian Camilie Saghbini

Nærmere tjue års erfaring innen salg, blant annet fra forsikring. Vivian er en motivator som tør å utfordre, liker å coache personer og linke gode arbeidsgivere sammen med motiverte kandidater.

– I en verden hvor teknologi tar mer og mer over skal vi sørge for at det menneskelige tas vare på – på en rettferdig måte, uten noen form for diskriminering.

Linda Lillebø

30 års erfaring med salg, tolv av disse som leder innen bank og finans, varehandel og mediebransjen. Vet hva du må se etter i gode folk, og er opptatt av strategi, prosesser, struktur, virkemidler og verktøy.

– Å etablere Humano er en reaksjon på at bransjen tar for lite ansvar for både den ubevisste og bevisste diskrimineringen som skjer innen rekruttering hver eneste dag. Målet er å både informere og utfordre der det trengs for å fremme mer rettferdig rekruttering i vårt daglige arbeid.

Frida Lingjerde Gloppen

Frida har bakgrunn innenfor salg og markedsføring i utdanningssektor og kulturbransjen. Hun har et stort og mangfoldig nettverk i Stavanger-regionen. Det er først og fremst mennesker og relasjoner som trigget Frida sin interesse inn mot rekrutteringsbransjen.

– Det menneskelige perspektivet i prosessen skal alltid komme først. Både for kandidaten og for bedriften. Vi har først lykkes når vi spoler et år frem i tid og ser at begge siders interesser har blitt godt ivaretatt. Det er slik vi måler suksess.

Fredrik Fornes

Fredrik er utdannet journalist, spesialist på kommunikasjon og markedsføring og en kjent stemme rundt mange temaer rundt rekruttering.

Gjennom innlegg på LinkedIn deler han ofte sine tanker og meninger rundt aldersdiskriminering, stillingsannonser og annet med sine over 30.000 følgere.

– Å få muligheten til å være med å starte et selskap som kan endre rekrutteringsbransjen innenfra er en stor tillitserklæring. Rekruttering burde alltid handlet om hva man kan, og ikke hvem man er. Det skal Humano vise.

Fredrik bidrar i Humano som aksjonær og styremedlem.